Pintures La Moderna - Drogues i Pintures La Moderna
Pintures La Moderna - Drogues i Pintures La Moderna - Qui som

Política de Privacitat



1. Qui és el responsable del tractament de les dades?
2. Quina és la legitimació per al tractament de les dades?
3. Quina informació tractem?
4. Amb quina finalitat tractarem les dades?
5. A quins destinataris es comuniquen les dades?
6. Quins drets té l’usuari enfront de les dades que facilita?
7. Com protegim les dades dels nostres usuaris?
8. Cookies
9. Modificacions
10. Legislació aplicable
 

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
RESPONSABLE DROGAS Y PINTURAS LA MODERNA SA (d’ara endavant PINTURAS LA MODERNA ).
FINALITAT Gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licitin, així com la correcta prestació dels serveis sol·licitats i la resolució de dubtes i consultes. També, enviament d'informació sobre productes i serveis. Les dades seran conservades mentre existeixi relació entre les parts.
LEGITIMACIÓ Consentiment de l'interessat.
DESTINATARIS PINTURAS LA MODERNA no cedirà les dades dels usuaris a tercers, excepte obligació legal o que es trobi en una relació contractual, per a això s'establiran les clàusules de confidencialitat corresponents i se sol·licitarà autorització prèvia a l'usuari.
DRETS Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com oposar-se al tractament i altres drets que s'expliquen en l'apartat 6.

 


1. Qui és el responsable del tractament de les dades?

Aquesta és la informació rellevant del Responsable del Tractament de les dades personals que tracta i són facilitats pels usuaris:

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES

 

Identitat DROGAS Y PINTURAS LA MODERNA SA (d'ara endavant PINTURAS LA MODERNA)
Domicili C/ Ramon Llull, 40 · 08203 Sabadell · Barcelona · España
Telèfon 93 710 93 34
Correu electrònic comercial@pintureslamoderna.com

 


2. Quina és la legitimació per al tractament de les dades?

La base legal per al tractament de les dades és l'execució del formulari en la Web de PINTURAS LA MODERNA (Contacti amb nosaltres). Aquest formulari el realitza l'interessat i amb això dóna el seu ple consentiment per al tractament de les seves dades personals. Aquestes dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i amb l'única finalitat de gestionar les relacions que establim amb els usuaris a través de la Web de PINTURAS LA MODERNA.

 


3. Quina informació tractem?

La informació que rebem per part dels usuaris, que serà tractada amb la màxima confidencialitat, es recopila com exposem a continuació.

a) Informació que els usuaris ens faciliten directament: PINTURAS LA MODERNA recopila i emmagatzema certa informació que l'usuari introdueix en la Web de PINTURAS LA MODERNA o que li facilita de qualsevol altra manera.

 

Sol·licitud d'informació La informació que l'usuari ens facilita quan requereix informació en la Web de PINTURAS LA MODERNA (apartat ¨Contacte¨). Això és, nom i correu electrònic.
Qualitat de dades L'usuari haurà de garantir, tant enfront de PINTURAS LA MODERNA com enfront de tercers, la qualitat de la informació i de les dades personals que proporcioni a través de la Web de PINTURAS LA MODERNA. Això implica que totes les dades personals i informacions facilitats han de ser reals, veraces, actualitzats i pertànyer a l'usuari i no a terceres persones. En el cas que pertanyin a terceres persones, entenem que és mitjançant el seu consentiment i sol·licitem que es convidi a dita tercera a conèixer els nostres textos legals al més aviat possible.
Modificació de dades L'usuari haurà de notificar a PINTURAS LA MODERNA qualsevol modificació que es produeixi en les dades personals facilitades, responent en qualsevol cas de la veracitat i exactitud de les dades subministrades a cada moment.

 

b) Informació que els usuaris ens faciliten indirectament:

 

Dades derivades de l'ús de la Web PINTURAS LA MODERNA recol·lecta les dades derivades de l'ús de la Web per part de l'usuari cada vegada que aquest interactua amb la Web.
Dades derivades de les “cookies” PINTURAS LA MODERNA utilitza cookies per a facilitar la navegació als seus usuaris.

 

 

4. Amb quina finalitat tractarem les dades?

 

FINALITAT DEL TRACTAMENT

 

Prestació de serveis Per a aquells serveis o informació que l'usuari sol·liciti a través del formulari de contacte (Contacti amb nosaltres) en la Web PINTURAS LA MODERNA.
Missatges promocionals amb opció de cancel·lació Amb el consentiment de l'usuari, PINTURAS LA MODERNA podrà utilitzar les dades personals que obtinguem per a enviar e-mails comercials relacionats amb els nostres productes i els serveis que prestem. En tot cas, es pot evitar l'enviament de nous e-mails comercials sol·licitant-lo en l'adreça de correu electrònic comercial@pintureslamoderna.com o mitjançant el link que apareix en el cos de cadascun dels e-mails que enviem i conseqüentment, PINTURAS LA MODERNA cessarà immediatament en l'enviament de la citada informació. Comunicació operativa del servei Podrem utilitzar les dades personals que l'usuari ens facilita per a realitzar comunicacions via correu electrònic sobre l'operativa del servei.
Transmissió de dades a tercers (excepcions) • En cas que sigui estrictament necessari per als serveis sol·licitats, en el cas que PINTURAS LA MODERNA col·labori amb tercers.
• Quan PINTURAS LA MODERNA tingui autorització expressa i inequívoca per part de l'usuari.
• Quan se sol·liciti per part d'autoritat competent en l'exercici de les seves funcions (per a investigar, prevenir o prendre accions relatives a accions il·legals).
• Si ho requereix una normativa.
Territori El servei realitzat per PINTURAS LA MODERNA s'efectua des d'Espanya.


Per quant temps conservarem les dades?
PINTURAS LA MODERNA conservarà les dades personals de l'usuari el temps necessari per a: complir amb qualsevol dels objectius esmentats en aquesta Política de Privacitat, complir amb la legislació vigent, exigències normatives i ordenis pertinents de tribunals competents, o, en qualsevol cas, mentre que li enviem informació i l'interessat no sol·liciti la seva supressió o oposició.

 


5. A quins destinataris es comuniquen les dades?

Com s'ha indicat en l'apartat anterior, les dades de caràcter personal que PINTURAS LA MODERNA recopili seran exclusivament utilitzats per a la consecució de l'objecte definit en la Web de PINTURAS LA MODERNA. Per a la consecució d'aquest objectiu i la correcta prestació del servei PINTURAS LA MODERNA podria compartir certes dades de caràcter personal dels usuaris:

- Previ requeriment legal, PINTURAS LA MODERNA podrà compartir informació amb organismes d'autoritats executives i/o tercers respecte a peticions d'informació relatives a recerques de caràcter penal i presumptes activitats il·legals.

- Amb el consentiment de l'usuari: a part del que s'estableix anteriorment, s'informarà l'usuari en el cas que qualsevol informació sobre aquest, es posi en coneixement dels socis comercials de la web, o bé amb tercers, amb caràcter diferent a les finalitats exposades en la Web de PINTURAS LA MODERNA (per ex.: amb finalitats comercials), a fi de que tingui l'oportunitat de decidir que no es comparteixi la seva informació. Cap de les comunicacions de dades anterior inclourà vendre, llogar, compartir o revelar d'una altra manera informació personal de clients amb finalitats comercials de manera contrària als compromisos adquirits en la present Política de Privacitat.

 


6. Quins drets té l’usuari enfront de les dades que facilita?

L'usuari podrà exercir davant PINTURAS LA MODERNA els següents drets:

- Dret a sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat.

- Dret a sol·licitar la seva rectificació (dades inexactes) o supressió (quan les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits).

- Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

- Dret a oposar-se al tractament. PINTURAS LA MODERNA deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

L'exercici dels drets citats és personalíssim, per la qual cosa serà necessari que l'usuari acrediti la seva identitat.

Per a exercitar els citats drets previstos en la legislació, l'usuari pot dirigir-se a PINTURAS LA MODERNA a través del correu electrònic comercial@pintureslamoderna.com o mitjançant escrit dirigit a l'adreça que consta en l'apartat 1 de la present Política. La comunicació contindrà les següents dades i documents:

- Nom i cognoms de l'interessat, adjuntant fotocòpia del DNI o un altre document vàlid que l'identifiqui i, si escau, de la persona que el representi; la utilització de signatura electrònica eximirà de la presentació d'aquests documents.

- Indicació del domicili de l'interessat i petició en què es concreta la sol·licitud (el dret que es pretén exercitar). L'usuari també tindrà dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades/Autoritat de Control corresponent (www.aepd.es), quan ho consideri convenient.

 


7. Com protegim les dades dels nostres usuaris?

PINTURAS LA MODERNA informa l'usuari que ha adoptat les mesures de caràcter tècnic i organitzatives necessàries exigides per la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades per a garantir la seguretat de les seves dades, a fi d'evitar l'alteració, pèrdua, accés o tractament no autoritzats d'aquests.

Tal com s'ha esmentat, les dades personals facilitades pels usuaris a través de la Web de PINTURAS LA MODERNA no seran cedits a altres entitats o empreses per a ser emprats per a les seves pròpies finalitats. No obstant això, algunes empreses subcontractades per PINTURAS LA MODERNA podrien tenir accés a les dades personals i informació personal, sempre sota l'exclusiu control de PINTURAS LA MODERNA, amb l'única finalitat de prestar un servei necessari per al correcte funcionament de la Web de PINTURAS LA MODERNA.

 


8. Cookies

PINTURAS LA MODERNA l'informa que té instal·lades cookies en els seus sistemes. Les cookies són petits arxius de text que el navegador emmagatzema dins del disc dur del seu ordinador. En accedir a la Web de PINTURAS LA MODERNA el servidor podrà reconèixer la cookie i proporcionar informació sobre la seva última visita, millorant o facilitant l'experiència de navegació. Pot trobar més informació sobre aquest tema en la nostra Política de Cookies.

La majoria dels navegadors admeten l'ús de cookies de forma automàtica, però pot configurar el seu navegador per a ser avisat en la pantalla del seu ordinador sobre la recepció de cookies i, d'aquesta forma, impedir la seva instal·lació en el seu disc dur.

 


9. Modificacions

PINTURAS LA MODERNA es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privacitat d'acord amb la legislació aplicable a cada moment. Per això, és recomanable que l'usuari revisi periòdicament aquesta Política de Privacitat amb la finalitat d'estar informat del tractament i la protecció de les dades personals, així com dels drets que li assisteixen.

 


10. Legislació aplicable

La present Política es regirà i interpretarà conforme a la legislació espanyola, igual que la resolució de qualsevol controvèrsia o divergència relacionada amb el present lloc web. L'ús dels serveis del present lloc web, suposa l'acceptació expressa de la jurisdicció espanyola.


 





Últimes Notícies

Demostració nou RUBBOL EASY SPRAY

17/05/2021

Demostració a les nostres botigues

Granollers - Demostració nou RUBBOL EASY SPRAY

17/05/2021

Demostració a les nostres botigues

Formació Graco - Com polvoritzar sense tacar?

10/02/2021

Webinar Dimecres 10 de febrer de 18:00 a 19:30

Arribem a Sant Celoni

17/12/2020

Aquesta nova botiga es la segona del grup que obrim aquest any i ja sumem 7 botigues
 
Newsletter
Rep les nostres novetats.
Introdueix aquí el teu email per a rebre-les:

He llegit i accepto la Política de Privacitat.
 



Pintures La Moderna
SABADELL
Botiga - Magatzem
Ramon Llull, 40
Tel. 93 710 93 34
Fax. 93 710 67 68
E-mail

TERRASSA
Botiga - Magatzem
Colom, 379
P.I. Sta Margarida II
Tel. 93 780 97 00
Fax. 93 780 97 11
E-mail

ST. ADRIÀ DEL BESÒS
Botiga - Magatzem
Torrassa, 98
Tel.93 381 36 12
E-mail

TARRAGONA
Botiga - Magatzem
P.I. Francolí.
Parcel·la, 15 N7
Tel. 97 754 05 40
Fax. 97 710 00 50
E-mail

VILAFRANCA
Botiga - Magatzem
Avda. Tarragona nº87
Tel. 930 000 581
E-mail

SANT CELONI
Botiga - Magatzem
Mallorca cantonada Vial Paral·lel - C-35 Km 56,6
Tel. 931 182 289
E-mail

Pintures La Moderna - Mapa Web - Nota Legal - Política de Cookies - Política de Privacitat


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a finalitats analítiques i tècniques, tractant dades necessàries per a l'elaboració de perfils basats en els teus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències des de 'Configuració de cookies'.

Configuració de cookies