Pintures La Moderna - Drogues i Pintures La Moderna
Pintures La Moderna - Drogues i Pintures La Moderna - Qui som

 

NotíciesAquí podràs veure les notícies de La moderna.AXALTA GUANYA EL PREMI AL LIDERATGE EN EL MERCAT GLOBAL DE REPINTAT

AXALTA GUANYA EL PREMI AL LIDERATGE EN EL MERCAT GLOBAL DE REPINTAT
15/03/2018

El passat 13 de març de 2018 Axalta Coating Systems (NYSE:AXTA) ha rebut el Premi Frost & Sullivan 2017 al Lideratge en el Mercat Global de Repintat de cotxes, en el que es reconeix a les marques CROMAX, Spies Hecker i Standox com els millors en la seva classe a nivell mundial.

 

"El negoci de repintat Axalta i les seves marques són reconegudes com líders del mercat pels tallers de tot el mon". va dir Joe McDougall, Vicepresident Executiu i President Global de Refinish i EMEA. "Rebre el premi Frost & Sullivan per ser el millor proveïdor de pintura en el mon valida encara més la nostra possició de lideratge. Serveix com un recordatori de que per seguir sent els millors, tenim que continuar enfocats en oferir resultats als clients tots els dies. Estem molt orgullosos de diferenciar-nos per l'alta qualitat dels productes que oferim i el servei als nostres clients. Traballem dur per millorar tots els dies i brindar-los als nostres clients les eines que necessiten per tenir èxit. El nostre objectiu és ajudar a que els tallers amb els que treballem siguin ràpids, més eficients i desperdiciïn menys materials".


+ INFOSYROX NO COMPROMISE

SYROX NO COMPROMISE
05/02/2018

A Pintures La Moderna no deixem d’estar a l’avantguarda de les últimes novetats del sector en productes i tecnologia per millorar les experiències de tots els nostres clients.

 

Una de les més recents incorporacions és SYROX, un innovador sistema de pintat per a cotxes.

 

SYROX ofereix als pintors de cotxes, i al sector de l’automoció en general, totes les possibilitats inimaginables per aconseguir un resultat final al gust del client, que combina a la perfecció l’eficàcia de la seva aplicació i tractament, amb les garanties d’un sistema complet i compacte que ens brinda un producte final immillorable. 

 

Gràcies a les eines que utilitza, SYROX permet treballar amb 73 bases bicapa d’aigua i obtenir més de 70.000 colors que es troben en les bases de dades de l’ordinador central de l’equip. Mitjançant l’espectrofotòmetre de l’aparell, amb ràpid accés online a les fórmules de color més recents, podem obtenir amb gran facilitat els barems i especificacions per gaudir d’una experiència a color incommensurable.

 

 

Tant per als més experimentats, com per als professionals més recents en aquesta vessant del món de la pintura d’automoció; SYROX garanteix un sistema de pintat fàcil, còmode i ràpid. La tècnica emprada és senzilla perquè tothom pugui realitzar-la d’una forma pràctica, i la utilitat dels diferents mecanismes que el componen donen a SYROX un ampli ventall de prestacions immillorables, amb envasos funcionals y fàcils de manipular que ofereixen grans avantatges (boca amb dosificador en 3 passos, finestra lateral per comprovar la quantitat de producte, tap de protecció que permet col·locar l’envàs cap per avall...); o la informació necessària amb vídeos i documentació online per aprendre tots els trucs, en l’aplicació d’un sistema únic i inconfusible amb segell propi.

 

Si voleu conèixer a fons la marca i descobrir tot el què pot oferir-vos, no ho dubteu i consulteu-nos sobre els beneficis que us pot aportar aquest nou producte, a Pintures La Moderna.


+ INFOSorteig Facebook

Sorteig Facebook
21/12/2017

A pintures La moderna sortegem un lot de Nadal exclusiu amb productes de casa nostra. Voleu participar-hi? Llegiu atentament i assabenteu-vos de com aconseguir endur-vos aquests productes de primera. Revisa les condicions del sorteig.


+ INFOCom col·locar el teu paper decoratiu?

Com col·locar el teu paper decoratiu?
23/10/2017

Existeixen altres formes, a més d'embrutar-nos i posar-nos mans "a la brotxa", per lluir les nostres parets com mereixen. Avui dia, podem triar fer ús del reconegut paper pintat, o paper decoratiu, per aconseguir, d'una manera ràpida, fàcil i econòmica; decorar les parets de la nostra habitació, o de qualsevol altre espai de la nostra llar. No fa tant de temps, l'ús del paper decorat es va estendre i eren moltes les persones que el lluïen a casa seva. Després, per seguir modes i noves tendències, aquesta es va oblidar i va quedar esperant a tornar a ser redescoberta per treure el màxim partit a les possibilitats que ens ofereix.

 

Avui, per si us sembla complicada la tasca de col·locar el vostre propi paper pintat un cop escollits els tons i adorns, des de Pintures La Moderna, volem donar-vos uns consells perquè sapigueu com col·locar el paper decoratiu, pas a pas. Veureu que no és difícil i que, amb uns pocs materials i ganes, aconseguireu que les parets de la vostra estància brillin amb els colors, formes, sanefes i/o dibuixos (pels més petits), que sempre heu volgut.

 

Passos a seguir

 

Arribada l'hora de col·locar el paper i posar-nos a la tasca, el primer que hem de fer és facilitar la nostra mobilitat per l'espai i retirar els mobles i objectes que entorpeixin la aquesta feina. No hem d'oblidar, tampoc, de protegir-los amb un llençol si els deixem a la mateixa habitació on treballarem; així evitarem que s'embrutin o es facin malbé.

 

Material:

 

- Paper decoratiu

- Brotxa per encolar

- Cola d’enganxar

- Raspall (per pressionar el paper)

- Taula gran (on col·locar els traços i recolzar-nos a l’hora de fer els talls)

- Tisores (o cúter)

- Escala

- Llapis (o marcador)

- Draps

- Regla

 

Instruccions:

 

1- El primer pas a donar per col·locar el paper és estar segurs que les parets on anem a disposar la nova decoració estan totalment llises i el seu relleu és uniforme. Si notem que hi ha esquerdes o forats, haurem de tapar-los abans amb guix o massilla específica.

 

2- Tallem les tires. A l'hora de procedir a fer aquest pas, hem de recordar, deixar aproximadament uns 10 centímetres de més, a repartir entre l'altura del sostre i el terra. Si el rotllo de paper és estampat i segueix un patró, és recomanable enumerar els trossos per, a continuació, saber l'ordre i encolar-los correctament.

 

3- Amb la barreja de cola predisposada en un recipient, posem cola a la meitat del tros per la part central i, després, cap a les vores. El paper ha d’humitejar-se de manera uniforme.

 

4- Pleguem la part encolada cap al centre amb cura de no tacar la superfície de suport, ni embrutar el paper; i després, fem el mateix amb l'altra part de la tira, gairebé ajuntant-la amb la part encolada doblegada.

 

5- És el moment de pujar-nos a l'escala i col·locar el primer tros per seguir amb els següents al nostre ritme. Per fer-ho, col·loquem la tira del paper decoratiu sobre un dels nostres braços, amb la total seguretat que no patirà cap dany. Pujats ja a l'escala, desplegarem l'extrem superior de la tira de paper i el col·locarem de manera precisa sobre la paret, a l'alçada corresponent.

 

6- Deixant aquests cinc centímetres de marge per la part superior i inferior, desdoblem el tros de paper i l’allisem contra la paret fent ús del raspall amb un moviment continu, de dalt a baix i del centre cap als laterals, per extreure les bombolles d’aire.

 

7- Finalment, retallem els centímetres de paper restant del sostre i del terra amb el cúter i l'ajuda de la regla. Si veiéssim que hi ha sobrants de cola, els netegem amb un drap humit tractant de no tacar el paper. I ara ja procedim a continuar amb el següent tros fins a finalitzar el procés per complet.

 

8- Recordeu que és convenient permetre que l'habitació respiri perquè s'eixugui la cola i el paper quedi ben enganxat. Fins que no estiguem segurs d'això, tampoc és aconsellable recol·locar els mobles i estris al seu lloc.

 

Col·locar paper decoratiu a casa és una tasca molt fàcil que podem posar en pràctica quan vulguem canviar la decoració de la nostra llar. A Pintures La Moderna trobareu una gran varietat de papers decoratius i, sempre que ho necessiteu, els professionals que formem part d'aquesta empresa, tractarem d'aconsellar-vos el millor possible per ajudar-vos en tot el què necessiteu per gaudir de la decoració de la vostra llar, com és deguda.


+ INFO5 consells a tenir en compte abans de pintar

5 consells a tenir en compte abans de pintar
19/09/2017

Quantes vegades t’has mirat les parets de casa i has pensat: “què bonic quedaria si ho pintés d’aquest color, quina llum li donaria aquest altre, quines ganes que arribin vacances per posar-me a pintar, etc”. Són pensaments que tots tenim en un moment o altre, tenim ganes de renovar casa nostre amb uns altres colors i tonalitats, de vestir-la de nou, però sembla que mai arriba el moment i no sabem per on començar.  

Des de la Moderna, volem animar-vos a fer-ho, ja que encara que costi posar-s’hi, els resultats, si seguiu uns consells bàsics, seran brillants, i serà com estrenar de nou casa vostra! Per aquest motiu, a continuació us deixem cinc consells per saber com us heu de preparar per començar a pintar, què heu de tenir en compte i què necessitareu.

    

1- Tenir clara la planificació

 

Abans de començar, s’ha tenir clar què volem pintar, per quina habitació començarem i per quina acabarem. D’aquesta manera, des del principi, mourem les coses de manera eficient, per no haver de repetir moviments en falç i desgastar-nos físicament a l’absurd.

 

2- Escollir adequadament els colors que utilitzarem

 

Per començar a pintar, hem de tenir clar quins colors utilitzarem per a cada estància. L’ideal, per evitar resultats inesperats, és que provem el color escollit en diferents parts de l’estància o de la casa, ja que segons la llum, la tonalitat pot canviar. Si fem una petita prova tant en una zona que doni la llum com en una altra que no, i el color ens agrada en ambdues, és que tenim el color adequat per a la nostra llar! Ja podem començar! En el cas que no, haurem de seguir cercant fins que trobem l’adequat!

 

3- Deixar les parets com una tabula rassa

 

Si ens preparem per a pintar un espai nou, no tindrem aquest problema, però si la zona que volem pintar ja ha estat pintada més d’una vegada, cal que la preparem per tornar-ho a fer. Si les parets estan en mal estat, les haurem d’escatar, netejar la pols, donar-los-hi imprimació i massillar-les. D’aquesta manera, la nova pintura penetrarà dins els porus i aguantarà molt més de temps, a part que visiblement, quedarà molt més ben acabada. Hem de recordar que la pintura no elimina imperfeccions, així que aquesta part s’ha de dur a terme a la perfecció si esperem un resultat professional.

 

4- Protecció dels mobles i superfícies 

 

Aquesta és una de les parts més feixugues però que si la fem bé, ens estalviarà molta feina posterior de neteja i retocs. Cal que protegim amb cintes els sòcols, cantonades, portes, marcs, cintes de les persianes, interruptors, etc. A més, hem de protegir el terra amb paper, ja que mentre pintem, cauran restes pel terra.

 

5- Escollir la pintura adequada

 

Depenent de les condicions de les parets, podrem escollir entre diferents tipus de pintures. Si estan en bon estat, la pintura plàstica serà ideal per a vosaltres. A més, n’hi ha d’ecològiques que gairebé no fan olor. Si tenen humitats o molta grassa, us anirà millor la pintura tixotròpica, ja que tenen molt poder de cobertura. Si teniu al·lèrgia, us haureu de decantar per les pintures antial·lèrgiques, que a part de protegir-vos a vosaltres, eviten la proliferació de fongs.

Si seguiu tots aquests consells, el moment de pintar serà el de menys. Si teniu qualsevol dubte sobre com preparar l’espai abans de pintar, o sobre quina pintura seria la més adequada per la vostra llar, no dubteu en contactar-nos. Els professionals de la Moderna us aconsellaran segons els vostres gustos i interessos, i plegats, trobarem el que necessiteu!  


+ INFOLlistat del 11 al 15: Coincidències: 41

Pàgina:  |<  <<  1  2     4  5  6  ...  >>  >| 

Rep les nostres novetats
Introdueix aquí el teu email per a rebre-les

 Ajuda´ns a millorar

Ajuda´ns a millorar Et volem escoltar! Responent a unes preguntes, ens pots ajudar a millorar la teva pròxima experiència a La Moderna.

MAPA WEB

· Qui som
· Notícies
· Preguntes freqüents
· Contacte
· Mapa Web
Pintures La Moderna

SABADELL
Botiga - magatzem
C/ Ramon Llull, 40
Tel. 93 710 93 34
Fax. 93 710 67 68


+ INFO

TERRASSA
Botiga - magatzem
C/ Colom, 379
P.I. Sta Margarida II
Tel. 93 780 97 00
Fax. 93 780 97 11

+ INFO

ST. ADRIÀ DEL BESÒS
Botiga - magatzem
C/ Torrassa, 98
Tel.93 381 36 12+ INFO

TARRAGONA
Botiga - magatzem
P.I. Francolí.
Parcel·la, 15 N7
Tel. 97 754 05 40
Fax. 97 710 00 50

+ INFO