Pintures La Moderna - Drogues i Pintures La Moderna
Pintures La Moderna - Drogues i Pintures La Moderna - Qui som

 

NotíciesAquí podràs veure les notícies de La moderna.SYROX NO COMPROMISE

SYROX NO COMPROMISE
05/02/2018

A Pintures La Moderna no deixem d’estar a l’avantguarda de les últimes novetats del sector en productes i tecnologia per millorar les experiències de tots els nostres clients.

 

Una de les més recents incorporacions és SYROX, un innovador sistema de pintat per a cotxes.

 

SYROX ofereix als pintors de cotxes, i al sector de l’automoció en general, totes les possibilitats inimaginables per aconseguir un resultat final al gust del client, que combina a la perfecció l’eficàcia de la seva aplicació i tractament, amb les garanties d’un sistema complet i compacte que ens brinda un producte final immillorable. 

 

Gràcies a les eines que utilitza, SYROX permet treballar amb 73 bases bicapa d’aigua i obtenir més de 70.000 colors que es troben en les bases de dades de l’ordinador central de l’equip. Mitjançant l’espectrofotòmetre de l’aparell, amb ràpid accés online a les fórmules de color més recents, podem obtenir amb gran facilitat els barems i especificacions per gaudir d’una experiència a color incommensurable.

 

 

Tant per als més experimentats, com per als professionals més recents en aquesta vessant del món de la pintura d’automoció; SYROX garanteix un sistema de pintat fàcil, còmode i ràpid. La tècnica emprada és senzilla perquè tothom pugui realitzar-la d’una forma pràctica, i la utilitat dels diferents mecanismes que el componen donen a SYROX un ampli ventall de prestacions immillorables, amb envasos funcionals y fàcils de manipular que ofereixen grans avantatges (boca amb dosificador en 3 passos, finestra lateral per comprovar la quantitat de producte, tap de protecció que permet col·locar l’envàs cap per avall...); o la informació necessària amb vídeos i documentació online per aprendre tots els trucs, en l’aplicació d’un sistema únic i inconfusible amb segell propi.

 

Si voleu conèixer a fons la marca i descobrir tot el què pot oferir-vos, no ho dubteu i consulteu-nos sobre els beneficis que us pot aportar aquest nou producte, a Pintures La Moderna.


+ INFOSorteig Facebook

Sorteig Facebook
21/12/2017

A pintures La moderna sortegem un lot de Nadal exclusiu amb productes de casa nostra. Voleu participar-hi? Llegiu atentament i assabenteu-vos de com aconseguir endur-vos aquests productes de primera. Revisa les condicions del sorteig.


+ INFOCom col·locar el teu paper decoratiu?

Com col·locar el teu paper decoratiu?
23/10/2017

Existeixen altres formes, a més d'embrutar-nos i posar-nos mans "a la brotxa", per lluir les nostres parets com mereixen. Avui dia, podem triar fer ús del reconegut paper pintat, o paper decoratiu, per aconseguir, d'una manera ràpida, fàcil i econòmica; decorar les parets de la nostra habitació, o de qualsevol altre espai de la nostra llar. No fa tant de temps, l'ús del paper decorat es va estendre i eren moltes les persones que el lluïen a casa seva. Després, per seguir modes i noves tendències, aquesta es va oblidar i va quedar esperant a tornar a ser redescoberta per treure el màxim partit a les possibilitats que ens ofereix.

 

Avui, per si us sembla complicada la tasca de col·locar el vostre propi paper pintat un cop escollits els tons i adorns, des de Pintures La Moderna, volem donar-vos uns consells perquè sapigueu com col·locar el paper decoratiu, pas a pas. Veureu que no és difícil i que, amb uns pocs materials i ganes, aconseguireu que les parets de la vostra estància brillin amb els colors, formes, sanefes i/o dibuixos (pels més petits), que sempre heu volgut.

 

Passos a seguir

 

Arribada l'hora de col·locar el paper i posar-nos a la tasca, el primer que hem de fer és facilitar la nostra mobilitat per l'espai i retirar els mobles i objectes que entorpeixin la aquesta feina. No hem d'oblidar, tampoc, de protegir-los amb un llençol si els deixem a la mateixa habitació on treballarem; així evitarem que s'embrutin o es facin malbé.

 

Material:

 

- Paper decoratiu

- Brotxa per encolar

- Cola d’enganxar

- Raspall (per pressionar el paper)

- Taula gran (on col·locar els traços i recolzar-nos a l’hora de fer els talls)

- Tisores (o cúter)

- Escala

- Llapis (o marcador)

- Draps

- Regla

 

Instruccions:

 

1- El primer pas a donar per col·locar el paper és estar segurs que les parets on anem a disposar la nova decoració estan totalment llises i el seu relleu és uniforme. Si notem que hi ha esquerdes o forats, haurem de tapar-los abans amb guix o massilla específica.

 

2- Tallem les tires. A l'hora de procedir a fer aquest pas, hem de recordar, deixar aproximadament uns 10 centímetres de més, a repartir entre l'altura del sostre i el terra. Si el rotllo de paper és estampat i segueix un patró, és recomanable enumerar els trossos per, a continuació, saber l'ordre i encolar-los correctament.

 

3- Amb la barreja de cola predisposada en un recipient, posem cola a la meitat del tros per la part central i, després, cap a les vores. El paper ha d’humitejar-se de manera uniforme.

 

4- Pleguem la part encolada cap al centre amb cura de no tacar la superfície de suport, ni embrutar el paper; i després, fem el mateix amb l'altra part de la tira, gairebé ajuntant-la amb la part encolada doblegada.

 

5- És el moment de pujar-nos a l'escala i col·locar el primer tros per seguir amb els següents al nostre ritme. Per fer-ho, col·loquem la tira del paper decoratiu sobre un dels nostres braços, amb la total seguretat que no patirà cap dany. Pujats ja a l'escala, desplegarem l'extrem superior de la tira de paper i el col·locarem de manera precisa sobre la paret, a l'alçada corresponent.

 

6- Deixant aquests cinc centímetres de marge per la part superior i inferior, desdoblem el tros de paper i l’allisem contra la paret fent ús del raspall amb un moviment continu, de dalt a baix i del centre cap als laterals, per extreure les bombolles d’aire.

 

7- Finalment, retallem els centímetres de paper restant del sostre i del terra amb el cúter i l'ajuda de la regla. Si veiéssim que hi ha sobrants de cola, els netegem amb un drap humit tractant de no tacar el paper. I ara ja procedim a continuar amb el següent tros fins a finalitzar el procés per complet.

 

8- Recordeu que és convenient permetre que l'habitació respiri perquè s'eixugui la cola i el paper quedi ben enganxat. Fins que no estiguem segurs d'això, tampoc és aconsellable recol·locar els mobles i estris al seu lloc.

 

Col·locar paper decoratiu a casa és una tasca molt fàcil que podem posar en pràctica quan vulguem canviar la decoració de la nostra llar. A Pintures La Moderna trobareu una gran varietat de papers decoratius i, sempre que ho necessiteu, els professionals que formem part d'aquesta empresa, tractarem d'aconsellar-vos el millor possible per ajudar-vos en tot el què necessiteu per gaudir de la decoració de la vostra llar, com és deguda.


+ INFO5 consells a tenir en compte abans de pintar

5 consells a tenir en compte abans de pintar
19/09/2017

Quantes vegades t’has mirat les parets de casa i has pensat: “què bonic quedaria si ho pintés d’aquest color, quina llum li donaria aquest altre, quines ganes que arribin vacances per posar-me a pintar, etc”. Són pensaments que tots tenim en un moment o altre, tenim ganes de renovar casa nostre amb uns altres colors i tonalitats, de vestir-la de nou, però sembla que mai arriba el moment i no sabem per on començar.  

Des de la Moderna, volem animar-vos a fer-ho, ja que encara que costi posar-s’hi, els resultats, si seguiu uns consells bàsics, seran brillants, i serà com estrenar de nou casa vostra! Per aquest motiu, a continuació us deixem cinc consells per saber com us heu de preparar per començar a pintar, què heu de tenir en compte i què necessitareu.

    

1- Tenir clara la planificació

 

Abans de començar, s’ha tenir clar què volem pintar, per quina habitació començarem i per quina acabarem. D’aquesta manera, des del principi, mourem les coses de manera eficient, per no haver de repetir moviments en falç i desgastar-nos físicament a l’absurd.

 

2- Escollir adequadament els colors que utilitzarem

 

Per començar a pintar, hem de tenir clar quins colors utilitzarem per a cada estància. L’ideal, per evitar resultats inesperats, és que provem el color escollit en diferents parts de l’estància o de la casa, ja que segons la llum, la tonalitat pot canviar. Si fem una petita prova tant en una zona que doni la llum com en una altra que no, i el color ens agrada en ambdues, és que tenim el color adequat per a la nostra llar! Ja podem començar! En el cas que no, haurem de seguir cercant fins que trobem l’adequat!

 

3- Deixar les parets com una tabula rassa

 

Si ens preparem per a pintar un espai nou, no tindrem aquest problema, però si la zona que volem pintar ja ha estat pintada més d’una vegada, cal que la preparem per tornar-ho a fer. Si les parets estan en mal estat, les haurem d’escatar, netejar la pols, donar-los-hi imprimació i massillar-les. D’aquesta manera, la nova pintura penetrarà dins els porus i aguantarà molt més de temps, a part que visiblement, quedarà molt més ben acabada. Hem de recordar que la pintura no elimina imperfeccions, així que aquesta part s’ha de dur a terme a la perfecció si esperem un resultat professional.

 

4- Protecció dels mobles i superfícies 

 

Aquesta és una de les parts més feixugues però que si la fem bé, ens estalviarà molta feina posterior de neteja i retocs. Cal que protegim amb cintes els sòcols, cantonades, portes, marcs, cintes de les persianes, interruptors, etc. A més, hem de protegir el terra amb paper, ja que mentre pintem, cauran restes pel terra.

 

5- Escollir la pintura adequada

 

Depenent de les condicions de les parets, podrem escollir entre diferents tipus de pintures. Si estan en bon estat, la pintura plàstica serà ideal per a vosaltres. A més, n’hi ha d’ecològiques que gairebé no fan olor. Si tenen humitats o molta grassa, us anirà millor la pintura tixotròpica, ja que tenen molt poder de cobertura. Si teniu al·lèrgia, us haureu de decantar per les pintures antial·lèrgiques, que a part de protegir-vos a vosaltres, eviten la proliferació de fongs.

Si seguiu tots aquests consells, el moment de pintar serà el de menys. Si teniu qualsevol dubte sobre com preparar l’espai abans de pintar, o sobre quina pintura seria la més adequada per la vostra llar, no dubteu en contactar-nos. Els professionals de la Moderna us aconsellaran segons els vostres gustos i interessos, i plegats, trobarem el que necessiteu!  


+ INFO

Llistat del 11 al 15: Coincidències: 40

Pàgina:  |<  <<  1  2     4  5  6  ...  >>  >|Últimes Notícies


EQ - PRESENTACIÓ PRÀCTICA PER APLICADORS DEL SECTOR DEL VERNÍS

06/02/2019   //   Veure totes les notícies

EQ - PRESENTACIÓ PRÀCTICA PER APLICADORS DEL SECTOR DEL VERNÍS PRESENTACIÓ/APLICACIÓ VERNISSOS EUROSALQUI

FORMACIÓ OIKOS DE NOUS PRODUCTES

16/01/2019   //   Veure totes les notícies

FORMACIÓ OIKOS DE NOUS PRODUCTES Presenració OIKOS de nous revestiments decoratius i noves tècniques d´aplicació

FORMACIÓ OIKOS A TARRAGONA

15/01/2019   //   Veure totes les notícies

FORMACIÓ OIKOS A TARRAGONA Presentació OIKOS de nous productes
 

Rep les nostres novetats
Introdueix aquí el teu email per a rebre-les

 Ajuda´ns a millorar

Ajuda´ns a millorar Et volem escoltar! Responent a unes preguntes, ens pots ajudar a millorar la teva pròxima experiència a La Moderna.

MAPA WEB

· Qui som
· Notícies
· Preguntes freqüents
· Contacte
· Mapa Web
Pintures La Moderna

SABADELL
Botiga - magatzem
C/ Ramon Llull, 40
Tel. 93 710 93 34
Fax. 93 710 67 68


+ INFO

TERRASSA
Botiga - magatzem
C/ Colom, 379
P.I. Sta Margarida II
Tel. 93 780 97 00
Fax. 93 780 97 11

+ INFO

ST. ADRIÀ DEL BESÒS
Botiga - magatzem
C/ Torrassa, 98
Tel.93 381 36 12+ INFO

TARRAGONA
Botiga - magatzem
P.I. Francolí.
Parcel·la, 15 N7
Tel. 97 754 05 40
Fax. 97 710 00 50

+ INFO