Pintures La Moderna - Drogues i Pintures La Moderna
Pintures La Moderna - Drogues i Pintures La Moderna - Qui som

 

Com col·locar el teu paper decoratiu?
Com col·locar el teu paper decoratiu?

Com col·locar el teu paper decoratiu?

23/10/2017

Existeixen altres formes, a més d'embrutar-nos i posar-nos mans "a la brotxa", per lluir les nostres parets com mereixen. Avui dia, podem triar fer ús del reconegut paper pintat, o paper decoratiu, per aconseguir, d'una manera ràpida, fàcil i econòmica; decorar les parets de la nostra habitació, o de qualsevol altre espai de la nostra llar. No fa tant de temps, l'ús del paper decorat es va estendre i eren moltes les persones que el lluïen a casa seva. Després, per seguir modes i noves tendències, aquesta es va oblidar i va quedar esperant a tornar a ser redescoberta per treure el màxim partit a les possibilitats que ens ofereix.

 

Avui, per si us sembla complicada la tasca de col·locar el vostre propi paper pintat un cop escollits els tons i adorns, des de Pintures La Moderna, volem donar-vos uns consells perquè sapigueu com col·locar el paper decoratiu, pas a pas. Veureu que no és difícil i que, amb uns pocs materials i ganes, aconseguireu que les parets de la vostra estància brillin amb els colors, formes, sanefes i/o dibuixos (pels més petits), que sempre heu volgut.

 

Passos a seguir

 

Arribada l'hora de col·locar el paper i posar-nos a la tasca, el primer que hem de fer és facilitar la nostra mobilitat per l'espai i retirar els mobles i objectes que entorpeixin la aquesta feina. No hem d'oblidar, tampoc, de protegir-los amb un llençol si els deixem a la mateixa habitació on treballarem; així evitarem que s'embrutin o es facin malbé.

 

Material:

 

- Paper decoratiu

- Brotxa per encolar

- Cola d’enganxar

- Raspall (per pressionar el paper)

- Taula gran (on col·locar els traços i recolzar-nos a l’hora de fer els talls)

- Tisores (o cúter)

- Escala

- Llapis (o marcador)

- Draps

- Regla

 

Instruccions:

 

1- El primer pas a donar per col·locar el paper és estar segurs que les parets on anem a disposar la nova decoració estan totalment llises i el seu relleu és uniforme. Si notem que hi ha esquerdes o forats, haurem de tapar-los abans amb guix o massilla específica.

 

2- Tallem les tires. A l'hora de procedir a fer aquest pas, hem de recordar, deixar aproximadament uns 10 centímetres de més, a repartir entre l'altura del sostre i el terra. Si el rotllo de paper és estampat i segueix un patró, és recomanable enumerar els trossos per, a continuació, saber l'ordre i encolar-los correctament.

 

3- Amb la barreja de cola predisposada en un recipient, posem cola a la meitat del tros per la part central i, després, cap a les vores. El paper ha d’humitejar-se de manera uniforme.

 

4- Pleguem la part encolada cap al centre amb cura de no tacar la superfície de suport, ni embrutar el paper; i després, fem el mateix amb l'altra part de la tira, gairebé ajuntant-la amb la part encolada doblegada.

 

5- És el moment de pujar-nos a l'escala i col·locar el primer tros per seguir amb els següents al nostre ritme. Per fer-ho, col·loquem la tira del paper decoratiu sobre un dels nostres braços, amb la total seguretat que no patirà cap dany. Pujats ja a l'escala, desplegarem l'extrem superior de la tira de paper i el col·locarem de manera precisa sobre la paret, a l'alçada corresponent.

 

6- Deixant aquests cinc centímetres de marge per la part superior i inferior, desdoblem el tros de paper i l’allisem contra la paret fent ús del raspall amb un moviment continu, de dalt a baix i del centre cap als laterals, per extreure les bombolles d’aire.

 

7- Finalment, retallem els centímetres de paper restant del sostre i del terra amb el cúter i l'ajuda de la regla. Si veiéssim que hi ha sobrants de cola, els netegem amb un drap humit tractant de no tacar el paper. I ara ja procedim a continuar amb el següent tros fins a finalitzar el procés per complet.

 

8- Recordeu que és convenient permetre que l'habitació respiri perquè s'eixugui la cola i el paper quedi ben enganxat. Fins que no estiguem segurs d'això, tampoc és aconsellable recol·locar els mobles i estris al seu lloc.

 

Col·locar paper decoratiu a casa és una tasca molt fàcil que podem posar en pràctica quan vulguem canviar la decoració de la nostra llar. A Pintures La Moderna trobareu una gran varietat de papers decoratius i, sempre que ho necessiteu, els professionals que formem part d'aquesta empresa, tractarem d'aconsellar-vos el millor possible per ajudar-vos en tot el què necessiteu per gaudir de la decoració de la vostra llar, com és deguda.

Tornar

Últimes Notícies


FORMACIÓ INICIACIÓ MORTEX

23/03/2018   //   Veure totes les notícies

FORMACIÓ INICIACIÓ MORTEX formació iniciació mortex

CURS GIORGIO GRAESAN AND FRIENDS

20/03/2018   //   Veure totes les notícies

CURS GIORGIO GRAESAN AND FRIENDS curs giorgio graesan and friends

AXALTA GUANYA EL PREMI AL LIDERATGE EN EL MERCAT GLOBAL DE REPINTAT

15/03/2018   //   Veure totes les notícies

AXALTA GUANYA EL PREMI AL LIDERATGE EN EL MERCAT GLOBAL DE REPINTAT axalta guanya el premi al lideratge en el mercat global de repintat
 

Rep les nostres novetats
Introdueix aquí el teu email per a rebre-les

 Ajuda´ns a millorar

Ajuda´ns a millorar Et volem escoltar! Responent a unes preguntes, ens pots ajudar a millorar la teva pròxima experiència a La Moderna.

MAPA WEB

· Qui som
· Notícies
· Preguntes freqüents
· Contacte
· Mapa Web
Pintures La Moderna

SABADELL
Botiga - magatzem
C/ Ramon Llull, 40
Tel. 93 710 93 34
Fax. 93 710 67 68


+ INFO

TERRASSA
Botiga - magatzem
C/ Colom, 379
P.I. Sta Margarida II
Tel. 93 780 97 00
Fax. 93 780 97 11

+ INFO

ST. ADRIÀ DEL BESÒS
Botiga - magatzem
C/ Torrassa, 98
Tel.93 381 36 12+ INFO

TARRAGONA
Botiga - magatzem
P.I. Francolí.
Parcel·la, 15 N7
Tel. 97 754 05 40
Fax. 97 710 00 50

+ INFO