Pintures La Moderna - Drogues i Pintures La Moderna
Pintures La Moderna - Drogues i Pintures La Moderna - Qui som

 

Com col·locar el teu paper decoratiu?
Com col·locar el teu paper decoratiu?

Com col·locar el teu paper decoratiu?

23/10/2017

Existeixen altres formes, a més d'embrutar-nos i posar-nos mans "a la brotxa", per lluir les nostres parets com mereixen. Avui dia, podem triar fer ús del reconegut paper pintat, o paper decoratiu, per aconseguir, d'una manera ràpida, fàcil i econòmica; decorar les parets de la nostra habitació, o de qualsevol altre espai de la nostra llar. No fa tant de temps, l'ús del paper decorat es va estendre i eren moltes les persones que el lluïen a casa seva. Després, per seguir modes i noves tendències, aquesta es va oblidar i va quedar esperant a tornar a ser redescoberta per treure el màxim partit a les possibilitats que ens ofereix.

 

Avui, per si us sembla complicada la tasca de col·locar el vostre propi paper pintat un cop escollits els tons i adorns, des de Pintures La Moderna, volem donar-vos uns consells perquè sapigueu com col·locar el paper decoratiu, pas a pas. Veureu que no és difícil i que, amb uns pocs materials i ganes, aconseguireu que les parets de la vostra estància brillin amb els colors, formes, sanefes i/o dibuixos (pels més petits), que sempre heu volgut.

 

Passos a seguir

 

Arribada l'hora de col·locar el paper i posar-nos a la tasca, el primer que hem de fer és facilitar la nostra mobilitat per l'espai i retirar els mobles i objectes que entorpeixin la aquesta feina. No hem d'oblidar, tampoc, de protegir-los amb un llençol si els deixem a la mateixa habitació on treballarem; així evitarem que s'embrutin o es facin malbé.

 

Material:

 

- Paper decoratiu

- Brotxa per encolar

- Cola d’enganxar

- Raspall (per pressionar el paper)

- Taula gran (on col·locar els traços i recolzar-nos a l’hora de fer els talls)

- Tisores (o cúter)

- Escala

- Llapis (o marcador)

- Draps

- Regla

 

Instruccions:

 

1- El primer pas a donar per col·locar el paper és estar segurs que les parets on anem a disposar la nova decoració estan totalment llises i el seu relleu és uniforme. Si notem que hi ha esquerdes o forats, haurem de tapar-los abans amb guix o massilla específica.

 

2- Tallem les tires. A l'hora de procedir a fer aquest pas, hem de recordar, deixar aproximadament uns 10 centímetres de més, a repartir entre l'altura del sostre i el terra. Si el rotllo de paper és estampat i segueix un patró, és recomanable enumerar els trossos per, a continuació, saber l'ordre i encolar-los correctament.

 

3- Amb la barreja de cola predisposada en un recipient, posem cola a la meitat del tros per la part central i, després, cap a les vores. El paper ha d’humitejar-se de manera uniforme.

 

4- Pleguem la part encolada cap al centre amb cura de no tacar la superfície de suport, ni embrutar el paper; i després, fem el mateix amb l'altra part de la tira, gairebé ajuntant-la amb la part encolada doblegada.

 

5- És el moment de pujar-nos a l'escala i col·locar el primer tros per seguir amb els següents al nostre ritme. Per fer-ho, col·loquem la tira del paper decoratiu sobre un dels nostres braços, amb la total seguretat que no patirà cap dany. Pujats ja a l'escala, desplegarem l'extrem superior de la tira de paper i el col·locarem de manera precisa sobre la paret, a l'alçada corresponent.

 

6- Deixant aquests cinc centímetres de marge per la part superior i inferior, desdoblem el tros de paper i l’allisem contra la paret fent ús del raspall amb un moviment continu, de dalt a baix i del centre cap als laterals, per extreure les bombolles d’aire.

 

7- Finalment, retallem els centímetres de paper restant del sostre i del terra amb el cúter i l'ajuda de la regla. Si veiéssim que hi ha sobrants de cola, els netegem amb un drap humit tractant de no tacar el paper. I ara ja procedim a continuar amb el següent tros fins a finalitzar el procés per complet.

 

8- Recordeu que és convenient permetre que l'habitació respiri perquè s'eixugui la cola i el paper quedi ben enganxat. Fins que no estiguem segurs d'això, tampoc és aconsellable recol·locar els mobles i estris al seu lloc.

 

Col·locar paper decoratiu a casa és una tasca molt fàcil que podem posar en pràctica quan vulguem canviar la decoració de la nostra llar. A Pintures La Moderna trobareu una gran varietat de papers decoratius i, sempre que ho necessiteu, els professionals que formem part d'aquesta empresa, tractarem d'aconsellar-vos el millor possible per ajudar-vos en tot el què necessiteu per gaudir de la decoració de la vostra llar, com és deguda.

Tornar

Últimes Notícies


GRACO TRUCK TOUR TARRAGONA

30/10/2018   //   Veure totes les notícies

GRACO TRUCK TOUR TARRAGONA Graco Truck Tour Tarragona

LA MODERNA I CROMAX VAN ESTAR PRESENTS EN LA 35 EDICIÓ D´AUTORETRO A BARCELONA

23/10/2018   //   Veure totes les notícies

LA MODERNA I CROMAX VAN ESTAR PRESENTS EN LA 35 EDICIÓ D´AUTORETRO A BARCELONA La moderna i Cromax van estar presents en la 35 edició d´Autoretro a Barcelona

GRACO TRUCK TOUR GRANOLLERS

22/10/2018   //   Veure totes les notícies

GRACO TRUCK TOUR GRANOLLERS graco truck tour granollers

PAVIMENT ELECTROCONDUCTOR

01/09/2018   //   Veure totes les notícies

PAVIMENT ELECTROCONDUCTOR paviment electroconductor
 

Rep les nostres novetats
Introdueix aquí el teu email per a rebre-les

 Ajuda´ns a millorar

Ajuda´ns a millorar Et volem escoltar! Responent a unes preguntes, ens pots ajudar a millorar la teva pròxima experiència a La Moderna.

MAPA WEB

· Qui som
· Notícies
· Preguntes freqüents
· Contacte
· Mapa Web
Pintures La Moderna

SABADELL
Botiga - magatzem
C/ Ramon Llull, 40
Tel. 93 710 93 34
Fax. 93 710 67 68


+ INFO

TERRASSA
Botiga - magatzem
C/ Colom, 379
P.I. Sta Margarida II
Tel. 93 780 97 00
Fax. 93 780 97 11

+ INFO

ST. ADRIÀ DEL BESÒS
Botiga - magatzem
C/ Torrassa, 98
Tel.93 381 36 12+ INFO

TARRAGONA
Botiga - magatzem
P.I. Francolí.
Parcel·la, 15 N7
Tel. 97 754 05 40
Fax. 97 710 00 50

+ INFO