Pintures La Moderna - Drogues i Pintures La Moderna
Pintures La Moderna - Drogues i Pintures La Moderna - Qui som

 

5 consells a tenir en compte abans de pintar
5 consells a tenir en compte abans de pintar

5 consells a tenir en compte abans de pintar

19/09/2017

Quantes vegades t’has mirat les parets de casa i has pensat: “què bonic quedaria si ho pintés d’aquest color, quina llum li donaria aquest altre, quines ganes que arribin vacances per posar-me a pintar, etc”. Són pensaments que tots tenim en un moment o altre, tenim ganes de renovar casa nostre amb uns altres colors i tonalitats, de vestir-la de nou, però sembla que mai arriba el moment i no sabem per on començar.  

Des de la Moderna, volem animar-vos a fer-ho, ja que encara que costi posar-s’hi, els resultats, si seguiu uns consells bàsics, seran brillants, i serà com estrenar de nou casa vostra! Per aquest motiu, a continuació us deixem cinc consells per saber com us heu de preparar per començar a pintar, què heu de tenir en compte i què necessitareu.

    

1- Tenir clara la planificació

 

Abans de començar, s’ha tenir clar què volem pintar, per quina habitació començarem i per quina acabarem. D’aquesta manera, des del principi, mourem les coses de manera eficient, per no haver de repetir moviments en falç i desgastar-nos físicament a l’absurd.

 

2- Escollir adequadament els colors que utilitzarem

 

Per començar a pintar, hem de tenir clar quins colors utilitzarem per a cada estància. L’ideal, per evitar resultats inesperats, és que provem el color escollit en diferents parts de l’estància o de la casa, ja que segons la llum, la tonalitat pot canviar. Si fem una petita prova tant en una zona que doni la llum com en una altra que no, i el color ens agrada en ambdues, és que tenim el color adequat per a la nostra llar! Ja podem començar! En el cas que no, haurem de seguir cercant fins que trobem l’adequat!

 

3- Deixar les parets com una tabula rassa

 

Si ens preparem per a pintar un espai nou, no tindrem aquest problema, però si la zona que volem pintar ja ha estat pintada més d’una vegada, cal que la preparem per tornar-ho a fer. Si les parets estan en mal estat, les haurem d’escatar, netejar la pols, donar-los-hi imprimació i massillar-les. D’aquesta manera, la nova pintura penetrarà dins els porus i aguantarà molt més de temps, a part que visiblement, quedarà molt més ben acabada. Hem de recordar que la pintura no elimina imperfeccions, així que aquesta part s’ha de dur a terme a la perfecció si esperem un resultat professional.

 

4- Protecció dels mobles i superfícies 

 

Aquesta és una de les parts més feixugues però que si la fem bé, ens estalviarà molta feina posterior de neteja i retocs. Cal que protegim amb cintes els sòcols, cantonades, portes, marcs, cintes de les persianes, interruptors, etc. A més, hem de protegir el terra amb paper, ja que mentre pintem, cauran restes pel terra.

 

5- Escollir la pintura adequada

 

Depenent de les condicions de les parets, podrem escollir entre diferents tipus de pintures. Si estan en bon estat, la pintura plàstica serà ideal per a vosaltres. A més, n’hi ha d’ecològiques que gairebé no fan olor. Si tenen humitats o molta grassa, us anirà millor la pintura tixotròpica, ja que tenen molt poder de cobertura. Si teniu al·lèrgia, us haureu de decantar per les pintures antial·lèrgiques, que a part de protegir-vos a vosaltres, eviten la proliferació de fongs.

Si seguiu tots aquests consells, el moment de pintar serà el de menys. Si teniu qualsevol dubte sobre com preparar l’espai abans de pintar, o sobre quina pintura seria la més adequada per la vostra llar, no dubteu en contactar-nos. Els professionals de la Moderna us aconsellaran segons els vostres gustos i interessos, i plegats, trobarem el que necessiteu!  

Tornar

Últimes Notícies


FORMACIÓ INICIACIÓ MORTEX

23/03/2018   //   Veure totes les notícies

FORMACIÓ INICIACIÓ MORTEX formació iniciació mortex

CURS GIORGIO GRAESAN AND FRIENDS

20/03/2018   //   Veure totes les notícies

CURS GIORGIO GRAESAN AND FRIENDS curs giorgio graesan and friends

AXALTA GUANYA EL PREMI AL LIDERATGE EN EL MERCAT GLOBAL DE REPINTAT

15/03/2018   //   Veure totes les notícies

AXALTA GUANYA EL PREMI AL LIDERATGE EN EL MERCAT GLOBAL DE REPINTAT axalta guanya el premi al lideratge en el mercat global de repintat
 

Rep les nostres novetats
Introdueix aquí el teu email per a rebre-les

 Ajuda´ns a millorar

Ajuda´ns a millorar Et volem escoltar! Responent a unes preguntes, ens pots ajudar a millorar la teva pròxima experiència a La Moderna.

MAPA WEB

· Qui som
· Notícies
· Preguntes freqüents
· Contacte
· Mapa Web
Pintures La Moderna

SABADELL
Botiga - magatzem
C/ Ramon Llull, 40
Tel. 93 710 93 34
Fax. 93 710 67 68


+ INFO

TERRASSA
Botiga - magatzem
C/ Colom, 379
P.I. Sta Margarida II
Tel. 93 780 97 00
Fax. 93 780 97 11

+ INFO

ST. ADRIÀ DEL BESÒS
Botiga - magatzem
C/ Torrassa, 98
Tel.93 381 36 12+ INFO

TARRAGONA
Botiga - magatzem
P.I. Francolí.
Parcel·la, 15 N7
Tel. 97 754 05 40
Fax. 97 710 00 50

+ INFO